DatoTidOprettelse:
01-07-2015 kl. 00:00
Titel:
Skanderborg Apotek udvider i Bloms Butikker
Kort beskrivelse:
Efter igennem næsten et år at have afventet vedtagelsen af en ny apotekerlov, er Skanderborg Apotek nu klar til at udvide med en længe ønsket filial i Bloms Butikker.
Indhold Spalte Venstre:

Skanderborg Apotek har nu endelig fået mulighed for at etablere en filial i Bloms Butikker. Den meget langstrakte behandling af den ny apotekerlov, har været årsag til, at udvidelsen af apoteket først er blevet mulig nu. Med den endelige vedtagelse af apotekerloven får Skanderborgs apoteker Aage Rasmussen mulighed for at etablere den længe ønskede apoteksfilial i Bloms Butikker. Der skabes plads til filialen i det ellers fuldt udlejede Bloms i Neyes lejemål, eftersom Neye har besluttet at afvikle sin butik i Skanderborg.


Centermanager Flemming Enghave forklarer; ”vi har for mere end et år siden modtaget en henvendelse fra Aage Rasmussen om etablering af en filial i Bloms Butikker, og vi har haft en positiv og konstruktiv dialog om muligheden for at realisere dette projekt. Med ændringen af apotekerloven er dette nu blevet muligt. Skanderborg Apotek overtager Neyes lejemål og åbner sin filial medio november måned i år”.


Flemming Enghave forklarer videre om lejerskiftet: ”Vi er naturligvis kede af, at skulle sige farvel til Neye lædervarer, men det er med stor glæde, vi efterfølgende kan nyde velkommen til Skanderborg Apotek. Jeg er sikker på, det også vil glæde centrets mange kunder, at det fra midt i november måned vil være muligt at ordne sine ærinder på apoteket samtidig med de øvrige indkøb i Bloms”.


Apoteker Aage Rasmussen ser ligeledes frem til at kunne udvide med en filial i Bloms, og udtaler: ”Skanderborg Apotek vil naturligvis gøre hvad der er muligt, for at give vore mange kunder den bedst mulige adgang til vores service, og da det nu lovgivningsmæssigt er muligt at etablere en filial, benytter vi denne lejlighed til at tilbyde vore kunder en forbedret tilgængelighed. Vi fortsætter naturligvis uændret vores betjening af kunderne på hovedapoteket på torvet”.


Spørgsmål vedrørende pressemeddelelsen kan rettes til:

Centermanager Flemming Enghave tlf. 27 53 50 52.
Apoteker Aage Rasmussen tlf. 87 93 90 00.

Indhold Spalte Højre:
20160513 Bloms facade
Tilbage til alle nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN