DatoTidOprettelse:
08-11-2023 kl. 00:00
Titel:
Lad elbilen mens du handler i Bloms Butikker
Kort beskrivelse:
Bloms Butikker i Skanderborg har, i samarbejde med Danmarks største ladeoperatør Clever, netop opsat nye ladere på p-taget.
Indhold Spalte Venstre:

På taget af Bloms Butikker er der netop blevet opsat fire ladestandere. Det betyder, at otte elbiler nu kan lade deres batteri på samme tid.

Ladestanderne er fra Danmarks største ladeoperatør, Clever, og alle besøgende, samt øvrige elbilejere, kan benytte sig af muligheden for at oplade deres bil.

Flemming Enghave, centermanager hos Bloms Butikker i Skanderborg, er glad for, at centret nu kan give de mange besøgende mulighed for at lade deres bil, når de handler.

”Næsten halvdelen af danskerne vælger nu en elbil, når de køber en ny bil. Det skaber en efterspørgsel på lademuligheder – også her i Skanderborg. Så vi er glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder med elbiler mulighed for at lade deres bil, mens de klarer deres daglige gøremål i vores mange butikker.”

Ifølge Casper Kirketerp-Møller, direktør hos Clever, er netop flere gode lademuligheder afgørende for, at endnu flere danskerne vælger elbilen til.

”Samarbejder med centre som Bloms Butikker er afgørende for, at vi kan udbygge Danmarks største ladenetværk med opladningsmuligheder lige netop dér, hvor elbilisterne har allermest mest brug for det. Derhjemme. På farten. Og når man for eksempel handler hos Bloms Butikker.”

Bloms Butikker tilbyder 3 timers gratis parkering dagligt fra kl. 7 til 21. Der er adgang til P-taget døgnet rundt fra Sygehusvej over Stændertorvet, hvor der er gratis parkering i tidsrummet 21-7.

Ud over de nye ladestandere, findes der allerede en som tidligere er etableret i centrets parkeringskælder, denne kan benyttes i tidsrummet fra kl. 7-21.

--

For yderligere information, kontakt:

Flemming Enghave, centermanager, 27535052, fle@braatenpedersen.com

Indhold Spalte Højre:
IMG_6329
Tilbage til nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN