DatoTidOprettelse:
21-07-2020 kl. 00:00
Titel:
Kids Coolshop åbner ny butik i Borgen Shopping
Kort beskrivelse:
I løbet af efteråret åbner Søskende parret Christian & Charlotte Vejby en ny Kids Coolshop butik i Borgen Shopping.
Indhold Spalte Venstre:

I løbet af efteråret åbner Søskende parret Christian & Charlotte Vejby en ny Kids Coolshop butik i Borgen Shopping. De driver allerede 3 tilsvarende butikker i Danmark, placeret i Frederikshavn, Aalborg og City2 i Høje Tåstrup, samt er ejere af yderligere 2 tilsvarende butikker på Island.


Hos Kids Coolshop ved man godt hvad børnene vil lege med, og derfor finder du alt hvad du skal bruge til den perfekte gave eller overraskelse til de mindste i familien. Butikken har et stort udvalg af legetøj i alle prisklasser, uanset om du mangler en hel ridderborg eller et prinsesseslot til den store fødselsdagsfest, eller vil overraske med en lille pakke LEGO, så finder du i det udvalg af kvalitets-legetøj til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. “Hele vores udvalg af spændende legetøj er udvalgt efter hvad der interesserer børn i dag. Du kan derfor ikke gå galt i byen, når du køber eller bestiller hos os. Vi samler på glade og tilfredse kunder og glæder os til at byde dig velkommen i vores verden af spændende og sjovt legetøj både i butikken og online.” afslutter Christian Vejby, der til efteråret åbner butikken i Borgen Shopping.


Hos Centermanager Flemming Enghave, Braaten+Pedersen ses der også frem til at kunne slå dørene op til endnu en ny butik i centret. ”Den nye butik i Borgen Shopping åbner i samme lejemål som tidligere blev anvendt af BR, og der er med stor glæde at vi nu kan byde velkommen til det hurtigst voksende legetøjskoncept i Danmark. Vi ser det som en fantastisk styrkelse af udvalget i centret, og glæder os over at der netop i de vanskelige tider vi generelt ser dansk detailhandel stå i, forsat kan indgås aftaler med spændende nye butikker til Sønderborg”, afslutter Flemming Enghave.


Åbningsdatoen forventes at blive i løbet af september.

Indhold Spalte Højre:
kids coolshop
Tilbage til nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN