DatoTidOprettelse:
02-06-2016 kl. 16:12
Titel:
Jernbane Apotek ekspanderer til Borgen Shopping
Kort beskrivelse:
I efteråret åbner Jernbane Apoteket i Borgen, og kunderne får dermed mulighed for til supplere deres shopping i Borgen med apotekervarer og medicin.
Indhold Spalte Venstre:

Den 1. oktober åbner Jernbane Apoteket en ny afdeling i Borgen, og kan dermed tilbyde kunderne endnu en indkøbsmulighed i Sønderborg.


Apoteket åbner i Borgens stueetage i det nuværende Name It lejemål, der lukker i juli, og dermed giver plads til apoteket i det næsten 200 kvm store lejemål. Lejemålet ligger let tilgængeligt ved hoved-indgangen fra Kastanie Allé.


Apoteker Anna Grethe Finmand er mangeårig ejer af Jernbane Apoteket, og har på nærmeste hold kunne følge udviklingen i Borgen. Anna Grethe Finmand, der med åbningen af apoteket i Borgen, driver 2 apoteker i Sønderborg, fortæller om baggrunden for udvidelsen; ”som apotek er det meget vigtigt for os at være tilgængelige – at være der hvor kunderne er. Med udvidelsen til Borgen får vi adgang til rigtig mange for os nye kunder. Derudover er der jo mange af dem, som handler hos os på Jernbanegade, der også handler i Borgen, og det er derfor et naturligt skridt for os også at være dér.” 


Centermanager Flemming Enghave supplerer apotekeren, og fortæller: ”Et apotek har længe været på vores ønskeliste, da det er en af de butikker, som vi ved kunderne efterspørger. Med etableringen af apoteket, samt inden for kort tid fastfood restauranten Kebab Town og den kommende biograf, kommer vi med vores butikssammensætning endnu nærmere det samlede produkt, som vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder i Borgen.”

Sønderborg Jernbane Apotek har i dag 20 ansatte og er en del af den landsdækkende kæde af apotekere - A-apoteket med i alt 112 apoteker, 35 filialer og 58 apoteksudsalg. Apoteket har ud over de kommende to afdelinger i Sønderborg også et apotek i Augustenborg.


For spørgsmål, kontakt:

Flemming Enghave
Tlf.: 2753 5052
Mail: fle@braatenpedersen.com    

  

eller


Anna Grethe Finmand

Mail: 285af@apoteket.dk

Tlf: 74 42 35 02Indhold Spalte Højre:

Borgen-galleri-01

Tilbage til alle nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN