DatoTidOprettelse:
09-03-2021 kl. 10:00
Titel:
Imerco flytter ind i Bloms Butikker
Kort beskrivelse:
Imerco overtager det sidste ledige lejemål i Bloms, Skanderborg, og forventes at åbne i april
Indhold Spalte Venstre:

For bare at par uger siden kunne Braaten+Pedersen fortælle, at Bestsellers børnetøjskoncept Name it åbner i Bloms Butikker. Med tilkomsten af Imerco er Bloms i Skanderborg 100% udlejet.


Besøgende i Bloms vil have lagt mærke til, at der foregår noget bag facaden overfor Vibholm. I disse dage bygges der op til en helt ny og flot Imerco-butik.


Den nye Imerco vil være en sammenlægning af to lejemål og bliver en ny, flot butik på mere end 400 kvadratmeter. Butikken vil være klar til åbning efter påske, men afventer naturligvis myndighedernes genåbning af butikscentrene.


”Vi ser frem til at byde vores kunder indenfor i de nye omgivelser i centerbutikken, udtaler distriktschef René Klingenberg fra Imerco, og fortsætter, ”vi har længe set os om efter en mulighed for at opdatere butikken i Skanderborg, og her fandt vi det helt rigtige lejemål til det i Bloms Butikker”.


Butikspersonalet bliver det samme som kunderne kender fra Adelgade, og også her ser man frem til åbningen. Butikschef Heidi Dupont fortæller, ”den nye butik giver os langt bedre muligheder for at kunne præsentere vores mange spændende varer for kunderne. Kunderne vil kunne se frem til at blive inspireret med gode til ideer til madlavning, borddækning og andet spændene der sker indenfor tidens trends”.


Med etableringen af Imerco i Bloms vil centret have to stærke kæder indenfor isenkram og køkkenudstyr under samme tag, idet der allerede ligger en Kop & Kande.

Indhold Spalte Højre:
Web_BB_Imerco 800_640
Tilbage til nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN