DatoTidOprettelse:
13-12-2016 kl. 16:12
Titel:
I 2018 åbner biograf i Borgen Shopping
Kort beskrivelse:
Kinorama åbner ny 5-sals luksus-biograf i Borgen.
Indhold Spalte Venstre:

I vinterferien 2018 åbner en ny biograf dørene i Sønderborg. Biografen kommer til at ligge i Borgen Shopping i Sønderborg, og det bliver intet mindre end det bedste hele vejen igennem.


Fornyelse som drivkraft

Selvom alt i biografen, bliver det sidste nye på markedet, indenfor luksus filmoplevelser, så bliver der alligevel noget velkendt over biografen – det bliver nemlig Kinorama der kommer til at drive biografen. - Det er rigtigt. Vi flytter i Borgen, da vi kan se mulighederne og potentialet i at få opfyldt de ønsker vi længe har haft, om at udvide og samtidig forny os på både billed-, lyd- og komfortsiden, siger Anitta og Per Matthiesen fra Kinorama.


Inspiration fra hele verden

Kinorama i Borgen kommer til at bestå af 5 sale, der alle bliver udstyret med laser projektorer og Dolby Atmos 3D lydsystem i alle 5 sale. Lydsystemet gør, at lyden kommer fra alle dele af salen. Loftet, gulvet og væggene bliver dermed vigtige dele i det nye lydsystem. Derudover bliver alle pladser i salene med Recliner lædersæder, der gør at man vil komme til at sidde mindst lige så godt, som man gør derhjemme i stuen. - Vi har været rundt i verden og kigget på biografmøbler. Vi fandt nogle forskellige vi syntes om, men da vi satte os i Recliner sæderne var vi ikke længere i tvivl. Det skulle bare være dem, fortæller Anitta og Per Matthiesen.


Regional tiltrækningskraft

De to ejere bag Kinorama lægger ikke skjul på, at det naturligvis er en stor investering der bliver gjort i den nye biograf. Til gengæld er målet, at hive filmglade gæster til byen fra Flensborg og Syddanmark udover naturligvis at give Sønderborgs borgere mulighed for, at opleve film helt i særklasse.


Den nye 5-sals biograf kommer også til at rumme kiosk og café, hvor man kan kommer til at kunne nyde lidt let og lækkert før filmen. Der bliver selvfølgelig både popcorn, sodavand og slik som der skal være i en rigtig biograf, siger Anitta og Per Matthiesen.


Byggeriet af biografen er i gang, og biografen er klar til at tage imod de første biografgængere i vinterferien 2018.

Indhold Spalte Højre:
Borgen-galleri-07
Tilbage til alle nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN