DatoTidOprettelse:
19-05-2017 kl. 00:00
Titel:
Flying Tiger Copenhagen åbner i Borgen
Kort beskrivelse:

Flying Tiger Copenhagen - i daglig tale kendt som ”Tiger” - flytter fra Perlegade til Borgen Shopping, og forventes at åbne den 1. oktober 2017.

Indhold Spalte Venstre:

Flying Tiger flytter fra deres nuværende placering i Perlegade til Borgen Shopping, og forventes at åbne den 1. oktober. Centermanager Flemming Enghave fortæller om den nye butik: ”Vi har længe ønsket at justere butiksmikset og tilføre Borgen et koncept, der supplerer og understøtter de øvrige butikker i centret, og som samtidig appellerer til en bred målgruppe. Det er nu lykkedes, og vi er overbeviste om, at kunderne vil tage særdeles godt imod vores kommende nye butik.”


I forbindelse med tilførslen af Tiger reduceres antallet af modebutikker, og det er aftalt med Vila og Pieces, at de lukker med udgangen af juli måned. Tiger overtager begge disse lejemål og får med deres nye butik således en flot eksponering overfor den kommende biograf i Borgen.


Flying Tiger Copenhagen er en global kæde med dansk design til tilgængelige priser. Hos Tiger finder man hele tiden nye varer der overrasker, inspirerer og får smilet frem. Produkterne opfordrer til leg, kreativitet og sociale aktiviteter. Flying Tiger Copenhagen havde ved udgangen af 2016 745 butikker i 30 lande. Læs mere om Flying Tiger Copenhagen på flyingtiger.com.


Indhold Spalte Højre:
Flying-Tiger-til-Borgen-logo-topjusteret
Tilbage til alle nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN