DatoTidOprettelse:
13-08-2014 kl. 00:00
Titel:
Danmarks største sportskæde åbner i Bloms Butikker
Kort beskrivelse:
SPORTMASTER flytter til Bloms, som dermed bliver kommunens centrum for sport og fritid.
Indhold Spalte Venstre:

SPORTMASTER, som i dag har butik på hjørnet af Møllegade og Adelgade, flytter forretningen til Bloms Butikker, hvor den åbner i flotte og nyindrettede lokaler omkring den 1. oktober.


Med SPORTMASTER, Sport24 og Fitness World samlet på ét sted bliver Bloms Butikker Skanderborg kommunes centrum for sport og fritid.

SPORTMASTERs kommende butik bliver på 350 m2, og vil ligge mellem Inspiration og børnetøjs-butikken Guldklumper.dk. Butikken vil være indrettet efter kædens nyeste indretningskoncept og føre kædens fulde sortiment.


Om baggrunden for flytningen til Bloms fortæller retaildirektør Jack Friis: ”Vi er glade for butikken i Skanderborg, og som Danmarks største sportskæde med over 100 butikker, holder vi naturligvis hele tiden øje med markedet og de gode butiksplaceringer. Med flytningen til Bloms bliver vi en del af et moderne butiksmiljø med en god kundetilstrømning.”


SPORTMASTER fører en lang række kendte mærker som Nike, Adidas, Asics, Helly Hansen, Hummel, Icepeak The North Face og Peak Performance. Sideløbende med de kendte mærker fører SPORTMASTER sine egne mærker MASTER og M79, som begge er kendetegnet ved god kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser. Læs mere om SPORTMASTER på www.SPORTMASTER.dk/om.


Fuldt hus
Med den seneste tids åbninger af Guldklumper.dk, OneRepair, Rhodos Middelhavsdelikatesser og de kommende butikker - Pretty Woman og Sportmaster - samt flytningen af Poul M, der genåbner den 15. august, vil Bloms Butikker nu være fuldt udlejet. Bloms Butikker vil fremover bestå af 20 butikker og 3 spisesteder. 


Spørgsmål vedrørende pressemeddelelsen kan rettes til centermanager Flemming Enghave tlf. 27 53 50 52.

Indhold Spalte Højre:
Sportmaster_butiksbillede_600x600
Tilbage til alle nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN