DatoTidOprettelse:
26-09-2019 kl. 00:00
Titel:
Caféejer koncentrerer kræfterne i Kaffeti’
Kort beskrivelse:
Ejerne bag The Spot Café & Burgerbar afvikler i løbet af efteråret caféen, og koncentrerer i stedet kræfterne i Kaffeti’ – det sønderjysk inspirerede cafékoncept i Borgen Shopping.
Indhold Spalte Venstre:

Lejeren bag The Spot Café & Burgerbar i Borgen, Karina Schmidt har valgt at afvikle lejemålet. Borgen Shopping og Karina Schmidt har sammen fundet en model, hvor The Spot Café & Burgerbar lukker i løbet af oktober måned, og genåbner med ny lejer i 2020.


Bag beslutningen ligger et ønske fra Karina Schmidt om at fokusere kræfterne, og satse fuldt ud på hendes anden café i Borgen - Kaffeti’, der gennemgik en stor ombygning i efteråret 2018, med en delvis integration i den dengang nyåbnede Arnold Busck boghandel. Flemming Enghave fortæller om baggrunden for aftalen, ”Karina har det seneste år udviklet Kaffeti’-konceptet, og har en attraktiv og veldrevet forretning, som hun ser et yderligere potentiale i og gerne vil fokusere mere på, og den beslutning bakker vi som udlejer naturligvis op om”.


Karina Schmidt har drevet The Spot Café & Burgerbar siden Borgens åbning i 2013.


Braaten+Pedersen offentliggør snart en ny operatør til lejemålet. Den nye lejer forventes at åbne i Borgen Shopping i starten af 2020.


Borgen Shopping er Sønderjyllands største shoppingcenter beliggende centralt i Sønderborg med bl.a. Kvickly, Kinorama, Bahne, H&M og Sport24.

Indhold Spalte Højre:
Kaffeti800-640
Tilbage til alle nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN