DatoTidOprettelse:
28-06-2024 kl. 10:00
Titel:
BR åbner i Borgen Shopping
Kort beskrivelse:
BR åbner en ny, flot legetøjsbutik i Borgen Shopping, lørdag den 29. juni kl. 10.
Indhold Spalte Venstre:

Ventetiden er ovre! Både vi i Borgen, og vores små gæster i Sønderborg har glædet os længe, og vi kan godt afsløre, at det så afgjort har været ventetiden værd.


Eventyrlig butik  
Ud over en ny 1.000 kvm stor BR-butik, har Borgen også fået et spændende gangforløb, en ny facade med aktivitetsområder for BRs målgruppe – vores små gæster og deres forældre. Gangen foran butikken supplerer hermed BR-butikkens univers, og inspirerer til leg og aktivitet.
Bag facaden har butikschef Camilla Sørensen og personalet i BR, Salling Group arbejdet på højtryk, og skabt en fantastisk flot butik, hvor børnene blandt andet kan gå på opdagelse i den Magiske Zoo fyldt med eventyrlige og fabelagtige væsener, skyde til måls på NERF banen eller hygge sig i Disneys hyggekrog.

Grand Opening

Ud over alt det spændende og nye som butikken byder på, er der på åbningsdagen ansigtsmaling, konkurrencer, krea hygge, skattejagt og ekstra gaver til medlemmer af Klub BR. Og så kommer Fætter BR naturligvis forbi, og giver alle børn en high-5 eller et bamsekram, ligesom han også vil gøre alle lørdage fremover.

Velkommen i Borgen Shopping og i den nye BR-butik i Sønderborg fra lørdag den 29. juni kl. 10!

Indhold Spalte Højre:

Br salling gorup
Foto: BR, Salling Group

Tilbage til nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN