DatoTidOprettelse:
15-03-2018 kl. 00:00
Titel:
Arnold Busck åbner i Borgen Shopping
Kort beskrivelse:
Sønderborgs førende boghandel Arnold Busck ekspanderer butikken, og åbner i Borgen omkring den 1. september.
Indhold Spalte Venstre:

Arnold Busck flytter butikken til Borgen, og åbner en helt ny og inspirerende boghandel omkring den 1. september. ”Det er ingen hemmelighed, at en boghandel har stået øverst på både vores, og på kundernes ønskeseddel siden centret åbnede i 2013, så vi er naturligvis meget glade for at få Arnold Busck ind som en af butikkerne i Borgen”, fortæller centermanager Flemming Enghave.


Arnold Busck ejer og adm. direktør Helle Busck Fensvig fortæller om baggrunden for flytningen: ”Vi har haft et brændende ønske om at videreudvikle vores butik på Perlegade, og vores største udfordring har været pladsmangel. Med vores nye, flotte butik i Borgen får vi langt bedre mulighed for at præsentere hele vores sortiment for vores kunder. Og vi er glade og stolte over, at vi fremover vil kunne afholde vores spændende events med forfattersigneringer og oplæsninger i Sønderborg under optimale forhold”, afslutter Helle Busck Fensvig.


Arnold Busck åbner på Borgens 1. sal i området omkring rulletrapperne i det tidligere Helsam lejemål. Butikken bliver på ca. 250m2, og opbygningen af den nye butik begynder omkring 1. juni.


Arnold Busck er en gennem 4 generationer familieejet, dansk kæde, der igennem mere en 100 år har handlet med bøger. I dag består kæden af 30 butikker fordelt over hele Danmark. Selv om de alle er Arnold Busck butikker, så har hver enkelt butik alligevel sit helt eget præg. 

Indhold Spalte Højre:
Arnold-Busck-300x300
Tilbage til alle nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN