DatoTidOprettelse:
11-09-2024 kl. 12:00
Titel:
Change åbner butik i Borgen
Kort beskrivelse:
Change flytter til Borgen og opdaterer til kundevenligt nordisk butikskoncept.  
Indhold Spalte Venstre:

Baggrunden for flytningen til Borgen ligger i kædeledelsens ønske om et lejemål, hvor de fysiske rammer er egnede til butikkens planlagte opdatering, og det tilbyder lejemålet i Borgen. Flere af den succesfulde danske kædes europæiske og canadiske 300 butikker har allerede gennemgået opdateringen, og butikken i Sønderborg står nu for tur.


”Den nye butik, der indrettes efter et nyt nordisk indretningskoncept, vil fremstå mere som et showroom, hvor kunden mødes af en mere overskuelig og indbydende butik. Men selv om omgivelserne vil være nye, vil kundeservicen og betjeningen være den samme, som butikken har været kendt for gennem butikkens mange år på Perlegade” udtaler Regional Manager Anni Baagø fra Change's hovedkontor.


”Vi er glade, både på egne og på kundernes vegne over at kunne udvide vores butiksudvalg med et mærke og en forretning, som er kendt og elsket af mange sønderjyder, og vi glæder os meget til åbningen senere på året her i Borgen”, fortæller centermanager Flemming Enghave.

Hos Change vil kunderne kunne finde samtlige designs fra sæsonens kollektion og butikken har alle 88 BH-størrelser i butikken eller på eget lager i Borgen.


Den nye butik i Borgen vil være beliggende på øverste butiksplan mellem Name it og Telia. Change forventer at åbne i slutningen af november, og således stå klar til julemåneden, hvor mange kvinder har lingeri øverst på ønskelisten.


Yderligere informationer kan indhentes hos:


Flemming Enghave, Centermanager

Tlf.: 2753 5052

Mail: fle@braatenpedersen.com

Indhold Spalte Højre:
Change pressefoto
Tilbage til alle nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN