LEDIGE LEJEMÅL
Vi udvikler, revitaliserer og adminsitrerer shoppingcentre og butiksejendomme, og har derfor altid ledige butiksarealer - enten på "lager" eller i pipeline. Her på sitet kan du se vores aktuelle ledige lejemål. Vi opsøger og får løbende nye muligheder i pipeline. Kontakt os derfor allerede i dag for en uforpligtende drøftelse af dine muligheder.Beskrivelse:

BORGEN SHOPPING, SØNDERBORG

305 kvm, lejemål 3.148Lejemålet der er på 244 net og 305 brt kvm og er beliggende på øverste butiksplan 1, hvor Borgens udvalgsvareforretninger og modebutikker er samlede. Føtex åbnede i Borgen i 2023 og i juli 2024 åbner BR en stor legetøjsbutik. Borgen Shopping forventer i 2024 over 3 mio. besøgende.

Lejemålet, der ligger overfor H&M, har tidligere huset Bog & idé, som er omplaceret for at tilgodese lejers ønske om et større areal grundet markant øget omsætning efter flytning til Borgen. Lejemålet er et af centrets mest synlige for kunderne og har en meget bred facade, som er velegnet til at åbne helt op. Beliggenheden er optimal i centrets kundetrafikale knudepunkt med rulletrapper og elevatorer fra Borgens parkeringstag og fra nederste butiksetage og parkeringskældre -1 og -2. 


Vil du høre mere om mulighederne samt vilkår? 

Kontakt: Flemming Enghave

fle@braatenpedersen.com eller tlf 2753 5052

LÆS MERE

Beskrivelse:

Borgen shopping, Sønderborg

101 KVM, lejeMål 03.141


Lejemålet er beliggende på gågadeplan med Name It, Telia og Deichmann som nærmeste naboer. Hele 71% af kunderne der bevæger sig på dette butiksplan passerer årligt butikken.


Lejemålet har et nettoareal på 101 kvm og et bruttoareal på 130 kvm. Facadebredden er 6,9 meter og dybden er 14,2 meter. Der er allerede etableret baglokaler i lejemålet med personale- og lagerfaciliteter. 


Butikken er særligt velegnet til mode, med koncepter der primært henvender sig til segmentet over 25 år, men er i øvrigt velegnet til mange andre formål, med undtagelse af bespisning. 


Føtex åbnede i Borgen i 2023 og i juli 2024 åbner BR en stor legetøjsbutik. Borgen Shopping forventer i 2024 over 3 mio. besøgende.


Vil du høre mere om mulighederne samt vilkår? 

Kontakt: Flemming Enghave

fle@braatenpedersen.com eller tlf 2753 5052

LÆS MERE

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN