LEDIGE LEJEMÅL
Vi udvikler, revitaliserer og adminsitrerer shoppingcentre og butiksejendomme, og har derfor altid ledige butiksarealer - enten på "lager" eller i pipeline. Her på sitet kan du se vores aktuelle ledige lejemål. Vi opsøger og får løbende nye muligheder i pipeline. Kontakt os derfor allerede i dag for en uforpligtende drøftelse af dine muligheder.Beskrivelse:


236 kvm

Borgen shopping, Sønderborg


Lejemålet er beliggende på 1. sal mellem Søstrene Grene og Sportmaster, og udgør et nettoareal på 236 kvm, svarende til et bruttoareal på 307 kvm. 


Lejemålet overtages med facade, samt med indretning der aftales nærmere med den kommende lejer, da det i dag fremstår uden særindretning.


Lejemålet kan anvendes til bl.a. herre- eller dametøj, med koncepter der primært henvender sig til segmentet over 25 år, men er i øvrigt velegnet til mange andre formål, med undtagelse af bespisning. 


Find information om Borgen Shopping her.


Vil du høre mere om mulighederne samt vilkår? 

Kontakt: Flemming Enghave

fle@braatenpedersen.com eller tlf 2753 5052

LÆS MERE

Beskrivelse:


101 kvm, lm 03-141

Borgen shopping, Sønderborg,


Lejemålet er beliggende på gågadeplan med Selected, Only og Deichmann som nærmeste naboer. Hele 71% af kunderne der bevæger sig på dette butiksplan passerer årligt butikken, svarende til 1,6 mio. kunder.


Lejemålet har et nettoareal på 101 kvm og et bruttoareal på 130 kvm. Facadebredden er 6,9 meter og dybden er 14,2 meter. Der er allerede etableret baglokaler i lejemålet med personale- og lagerfaciliteter. 


Lejemålet er særligt velegnet til damemode, med koncepter der primært henvender sig til segmentet over 25 år, men er i øvrigt velegnet til mange andre formål, med undtagelse af bespisning.


Find information om Borgen Shopping her. Download komplet beskrivelse af lejemål og Borgen her.


Vil du høre mere om mulighederne samt vilkår? 

Kontakt: Flemming Enghave

fle@braatenpedersen.com eller tlf 2753 5052

LÆS MERE

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN