DatoTidOprettelse:
26-02-2021 kl. 12:00
Titel:
Name it åbner i Bloms Butikker
Kort beskrivelse:
Bestseller har brugt tiden under nedlukningen til at indrette en helt ny butik i Bloms
Indhold Spalte Venstre:

Bestseller overtog i midten af januar et lejemål i Bloms, og har brugt tiden under nedlukningen til at indrette og klargøre en helt ny butik med børnetøj til aldersgruppen 0-16 år.


Bestsellers landechef Lene Høyrup fortæller om baggrunden for butikken: ”Vi har fulgt udviklingen i Skanderborg og har jo allerede med Only en butik i Bloms. Vi slog ret hurtigt til, da vi fik tilbudt lejemålet til Name it”, fortæller Lene Høyrup, og fortsætter: ”Det er afgørende for os at være der, hvor vores kunder er, og vi ved at rigtig mange skanderborgere er glade for Name it. Desuden ligger butikken rigtig godt og synligt, for alle der besøger centret”, afslutter landechefen.


Centermanager Flemming Enghave, Braaten+Pedersen er meget glad for at Bloms nu har en børnetøjsbutik. ”Vi har jo rigtig mange familier - ikke kun i centret, men i Skanderborg Kommune generelt. En børnetøjsbutik er helt givet en gevinst for både Bloms, men ikke mindst for vores kunder”.  


Butikken er indrettet efter et dugfriskt koncept, og vil fremstå luftig og inspirerende for børnene, med ideer til sammensætning af farver og stil. Personalet i Name it står på nåle for at få lov til at åbne butikken, der ligger ved siden af Zizzi overfor Skoringen, så snart myndighederne giver tilladelse. Indtil da, vil kunderne kunne handle via butikkens eget LIVE online salg på sociale medier.

Indhold Spalte Højre:
Name it_nyhed_feb 2021_1200x850
Tilbage til alle nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN