DatoTidOprettelse:
03-10-2019 kl. 00:00
Titel:
Espresso House åbner i Borgen
Kort beskrivelse:
Nordens største kaffebarkæde åbner ny, flot kaffebar i Borgen Shopping i foråret 2020.
Indhold Spalte Venstre:

Det er ingen tilfældighed når Nordens største kaffebarkæde vælger Borgen Shopping i Sønderborg som deres næste lokation. ”Vi har haft et godt øje til Sønderborg de seneste par år, så da muligheden for et spændende lejemål i Borgen opstod, slog vi til”, fortæller Claus Skovfoged, direktør for Espresso House Danmark. ”Sønderborgs tiltrækningskraft på gæster fra Sønderjylland og fra Nordtyskland, og med masser af turisme gør naturligvis byen interessant for os.”


Espresso House er langt mere end en kaffebar, og har masser af andet på menuen. Baristaerne brygger et stort udvalg af Chai Latte, ægte varm chokolade og økologisk te. Til at stille den søde tand serverer kæden kager fra eget bageri og et lækkert udvalg af salater og frisklavede sandwiches til den store eller lille sult. Og så selvfølgelig kolde drikke for enhver smag, f.eks. favoritten Frapino. Med andre ord vil der være fristelser, hvad enten man har lyst til at hente en kop dampende varm kaffe på vej til job, en pause fra shoppingen eller at lade op til biografturen.


Den optimale beliggenhed ved Borgens hovedindgang giver Espresso House adgang til et stort udendørsareal, der i sommerhalvåret vil være indrettet med loungemøbler, lys, beplantning og masser af hygge.


Espresso House åbner i Borgen foråret 2020, efter en omfattende nyindretning af de 225 m2 store lokaler.


Borgen Shopping er Sønderjyllands største shoppingcenter beliggende centralt i Sønderborg med bl.a. Kvickly, Kinorama, Bahne, H&M og Sport24.


Indhold Spalte Højre:
Espresso-house-billede-web-800_640
Tilbage til alle nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN