DatoTidOprettelse:
18-05-2017 kl. 00:00
Titel:
Kong Kians åbner i Borgen
Kort beskrivelse:
Den lokale sandwichbar Kong Kians styrker det allerede stærke udbud af restauranter og cafeer i Borgen.
Indhold Spalte Venstre:

I Borgens centergade på stueetagen - lige overfor Sport24 - arbejdes der i disse dage på højtryk for at blive klar til åbning af det seneste skud på stammen af spisesteder i Borgen, nemlig en lækker ny sandwichbar i samme koncept, som er kendt fra bl.a. Aabenraa ”Kong Kian”. Mange borgerne i Sønderborg har også allerede stiftet bekendtskab med sandwichbaren, da konceptet udspringer i bl.a. samme ejerkreds som driver ”Sands’N’Salads” på Rådhustorvet.


Centermanager Flemming Enghave fortæller om baggrunden for den nye sandwichbar i Borgen: ”Vi ser jo en tendens til, at det at spise ude udgør et stadig større del af det at shoppe, gå i biografen og hygge sig sammen. I den sammenhæng er det derfor oplagt for os i Borgen, udover at kunne byde på et varieret mix af butikker, også at kunne tilbyde vores kunder et forskelligartet udbud af restauranter og cafeer, og her passer denne nye sandwichbar perfekt som supplement til vores øvrige store udvalg af bespisning”, afslutter centermanageren.

Der arbejdes efter en åbning sidst i uge 22, men arbejdet skrider hurtigt frem, og der er mulighed for at åbne før planlagt. Den endelige åbningsdato vil fremgå af Borgens hjemmeside samt Facebook.


Tilkomsten af den nye sandwichbar bringer antallet af cafeer og restauranter i Borgen op på seks. De øvrige er, Castillo & Co, Kebabtown, Sushi & More, The Spot Café & Burgerbar samt The Spot Café & Legeland.


Om Kong Kian
Kong Kian er nem, sund og lækker frokost eller aftensmad, serveret af smilende og imødekommende personale. På menuen findes ud over sandwiches også nachos og kyllingesnacks. Maden kan nydes i butikken eller tages med hjem, bestilles til udbringning eller som catering til større grupper.

Indhold Spalte Højre:
Kong-Kians-i-Borgen
Tilbage til nyheder

Vores samarbejde med braaten+petersen Cum socis natoque 

VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset


VORES SAMARBEJDE MED BRAATEN+PETERSEN CUM SOCIS NATOQUE penatibuset

COPYRIGHT 2016 BRAATEN+PEDERSEN